Lahjapalvelut


Smila Workwear

Smila muodostuu erilaisista tärkeinä pitämistämme asioista, jotka luovat ainutlaatuisen Smila-tunnelman. Niiden ansiosta Smila-työvaatteesi ovat nykyaikaisia, ne istuvat hyvin ja ne on valmistettu työtehtävään sopivista materiaaleista. Lisäksi saat mahdollisuuden olla ekologinen nyt ja tulevaisuudessa.

Muoti

Kaikki haluavat näyttää töissä tyylikkäiltä! Olemme tehneet työtä muodin parissa jo 1970-luvulta lähtien, joten se on meillä verissä. Hallitsemme pienet yksityiskohdat, jotka viimeistelevät vaatteet. Vaatteissamme on särmää - sitä sinä toivottavasti arvostat. Valikoimamme koostuu yhteensopivista malleista. Löydät meiltä siis housut, jotka näyttävät entistä tyylikkäämmiltä täydellisen yläosan kanssa.

Mukavuus

Vaatteiden täytyy tuntua mukavilta päällä ja tukea sinua työssäsi joka tunti koko työvuoron ajan. Mallimme ovat kapeahkoja ja melko vartalonmyötäisiä. Vaatteet mukailevat liikkeitämme mukavasti.

Kestävyys

Vaatteidemme täytyy kestää ahkeraa käyttöä ja tiukkoja tilanteita. Niiden täytyy kestää pesuja korkeissa lämpötiloissa uudelleen ja uudelleen. Siksi, että ne täyttäisivät hygieniavaatimukset ja kestäisivät pitkään. Käytämme ainoastaan materiaaleja, jotka kestävät tämän, ja panostamme lisäksi erityisesti ompeluun saavuttaaksemme täydellisen lopputuloksen.

Ekologisuus

Pyrimme pitämään ympäristön keskipisteessä. Valikoimissamme on GOTS-sertifioitu mallisto, joka täyttää luonnonmukaisten kuitujen tiukimmat vaatimukset. Meillä on ainoana hoitoalan työvaatevalmistajana tämä sertifikaatti, joka koskee myös työympäristöä. Lisäksi meillä on Ökotex 100 sertifikaatti. Rehtiä ja tyylikästä kaikilla tavoilla!